Priset
Priset är en fristående spänningsroman som kretsar kring flera av vår tids stora frågor men också präglas av feelgood och relationer. Utgiven i september 2020 på Ordberoende förlag.

I Priset får du följa två kvinnliga Nobelpristagare under dagar och nätter fyllda av Nobelfestligheter, spännande möten, nya dryckesvanor och romantiska promenader i ett gnistrande vitt Gamla Stan. En vecka som blir starten på ett omvälvande projekt där både vänskap och kärlek sätts på hårda prov.

"Priset är en bok som gör avtryck och sätter spår och jag rekommenderar den varmt!"

Agneta Norrgård
 

"Ytterst angelägen och högaktuell med karaktärer som engagerar. En riktig bladvändare som känns oroväckande verklig. Läs den!!"
#enkoppoenbok

"Kan inte annat än att rekommendera Priset till alla som vill läsa en bra, välskriven bok som berör ett mycket aktuellt ämne."
Marlenes Bokhylla

"Spännande, fängslande & välskriven!"

Jennies Boklista

Beställ ett signerat ex av Priset här

Försoning

Försoning är en varm feelgoodroman med mörka undertoner. En historia om kärlek, släktband, lögner och den inre resan mot försoning. Utgiven i mars 2019 på Ordberoende förlag.
 

"Boktips! Det är härlig och lättläst underhållning som också utvecklar sig till en intrasslad och komplicerad släkthistoria. Det är en bok som passar utmärkt som flykt från min egen vardag. Jag känner sympati och delaktighet med karaktärerna och sträckläser boken för att vilja veta mer. Det svänger i sinnesstämningen och innehållet gör avtryck och sticker ut från mängden. En debutroman som jag varmt rekommenderar och jag ser mycket fram emot kommande berättelser."

Agneta Norrgård

"En gripande, stark & spännande debut!" 
Jennies Boklista

"Debutanten Anneli Fichtelius bok Försoning överraskade mig. En berättelse som kändes "ny" och varm. Kärlek och vänskap, men i en ny vinkel. Läs är min rekommendation! En riktigt bra relationsroman!"

Boklusens bokblogg

Beställ ett signerat ex av Försoning här

priset-hq.jpg
FoÌ__rsoningsista.jpg