Försoning

Försoning är en varm feelgoodroman med mörka undertoner. En historia om kärlek, släktband, lögner och den inre resan mot försoning.

Försoning kom ut i mars 2019 på Ordberoende förlag.
 

"Boktips! Det är härlig och lättläst underhållning som också utvecklar sig till en intrasslad och komplicerad släkthistoria. Det är en bok som passar utmärkt som flykt från min egen vardag. Jag känner sympati och delaktighet med karaktärerna och sträckläser boken för att vilja veta mer. Det svänger i sinnesstämningen och innehållet gör avtryck och sticker ut från mängden. En debutroman som jag varmt rekommenderar och jag ser mycket fram emot kommande berättelser."

Agneta Norrgård

"En gripande, stark & spännande debut!" 
Jennies Boklista

"Debutanten Anneli Fichtelius bok Försoning överraskade mig. En berättelse som kändes "ny" och varm. Kärlek och vänskap, men i en ny vinkel. Läs är min rekommendation! En riktigt bra relationsroman!"

Boklusens bokblogg

Klicka hem Försoning här

Min andra roman Priset, helt fristående från Försoning,  kommer ut den 24 september 2020, även den på Ordberoende förlag.

När kollegorna och bästa vännerna Helen Hymes och Ewa Atkins tilldelas Nobelpriset för sin kontroversiella forskning inom etnisk mångfald uppstår en mediastorm. Kritiska röster höjs, de hängs ut i pressen och utsätts för grova hot. Trots det drar de, tillsammans med andra nobelpristagande team, igång projektet Local Living. Målet är att identifiera säkra zoner, utom räckhåll för skenande naturkatastrofer, klimatförändringar och psykopatiska, makttörstiga ledare. En tillflyktsort för människor som är villiga att offra bekvämlighet och moderniteter för en chans att få se sina barn och barnbarn växa upp i en tryggare värld. 

Projektet blir starten på en omvälvande resa. Helen, som alltid satt karriären före äktenskapet, tvingas omvärdera sina livsval medan Ewa, som kämpar för att hitta fotfästet efter en dramatisk skilsmässa, börjar ifrågasätta vännens lojalitet.

Vilket pris är de själva villiga att betala för trygghet när världen faller sönder? Och hur mycket är Helen beredd att offra för att följa sitt hjärta?

Bevaka när Priset kommer ut här

Priset

Följ mig gärna

© 2019 av Anneli Fichtelius

Skapad med Wix.com
 

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean